Siivouspalvelu Helsinki

Meiltä saat siivouksen kaikkii kohteisiin kokonaisena palveluna. Vuonna 1992 perustetun Barodonin siivouspalvelu on tehokas, laadukas ja asiakaslähtöinen. Päätoimialuettamme ovat Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Siivouspalvelu tarpeidesi mukaan

Siivouspalvelu suunnittellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Jokainen toimisto, tuotantotila, taloyhtiö ja koti ovat yksilöllisiä ja tietenkin myös siivouspalvelun täytyy olla yksilöllinen, kohteeseen ja omaan aikatauluun sopiva.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Toimitilasiivoukset

Toteutamme yrityssiivoukset ammattitaidolla. Barodonin siivouspalvelu takaa, että yrityksenne toimistotilat, sosiaalitilat sekä asiakastilat pysyvät puhtaan raikkaina ja miellyttävinä. Toimistosiivous sisältää normaalin ylläpitosiivouksen, joka sisältää tilojen lattian lakaisun ja imuroinnin sekä pintojen pyyhinnän kostealla, roskakorien tyhjennykset ja wc-tilojen pesun. Ylläpitosiivouksen lisäksi tarjoamme erilliset suursiivouspalvelut, kuten esimerkiksi lattian peruspesut sekä vahaukset ja ikkunanpesut.

Porrassiivoukset

Taloyhtiöiden porrashuoneiden siivouspalvelu pitää taloyhtiön yhteiset tilat siisteinä ja viihtyisinä, mistä voivat nauttia niin osakkaat kuin asukkaatkin. Porrassiivouksissa yleisimmin kosteapyyhitään ja imuroidaan portaikot, käytävät ja aulatilat sekä käytävämatot. Myös porrashuoneisiin teemme kertaluontoisia suursiivouksia, kuten ikkunoiden pesuja sekä lattian peruspesuja ja vahauksia.

Ikkunanpesut ja lattianvahaukset yrityksille

Lattianvahaukset ja ikkunanpesut on hyvä suorittaa muutaman kerran vuodessa. Kyseessä on erikoissiivous, josta ammattitaitoinen henkilökuntamme suoriutuu sovitussa aikataulussa. Teemme sekä lattianvahauksia että ikkunanpesuja niin yrityksille kuin taloyhtiöillekin pitkällä kokemuksella.

Siivousvälineitä ämpärissä valmiina käyttöön

Syitä valita Barodonin siivouspalvelu

Barodonin siivouspalvelua pyörittää perheyritys, joka on toiminut alusta alkaen saman sinnikkään yrittäjähenkisen perheen voimin. Pitkä kokemuksemme alalta on tuonut ammattitaitoa, varmuutta ja kertoo pitkäjänteisestä sekä laadukkaasta työstä. Yrityksemme takaa asiakkailleen aina ystävällisen, joustavan ja yksilöllisen palvelun.

Sitoutunut henkilökunta

Yrityksessämme työskentelee nykyisellään työnjohdon lisäksi kaksikymmentä koulutettua ja kokenutta puhtaanapitoalan ammattilaista. Työntekijöidemme vaihtuvuus on minimaalista, sillä työntekijämme pitävät työstään ja ovat siihen sitoutuneita. Tämä takaa sen, että siivouspalvelu on miellyttävä, turvallinen ja luotettava niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Ylläpidämme ja kehitämme työntekijöidemme ammattitaitoa säännöllisesti koulutuksilla.

Tavoitteemme

Toimintamme jatkuvana tavoitteena on siivouspalvelujen tuottaminen kestävällä ja nykyaikaisella tavalla. Pyrimme ensisijaisesti siihen, että sinä asiakkaana voit olla tyytyväinen työhömme ja tapaamme toimia. Yrityksesi tilojen edustavuudesta huolehtiminen on meille tärkeintä.

Laadunvarmistus

Miten työn laatu varmistetaan ja saadaan pysymään hyvällä tasolla jatkuvasti, kuukaudesta ja vuodesta toiseen? Työnjohto toimii aktiivisesti yhteistyössä työntekijöiden ja asiakkaan edustajan kanssa. Sovittuna ajankohtana, esimerkiksi kerran kuukaudessa, järjestetään yhteinen tapaaminen, jotta voimme taata siivouspalvelun laadun pysymisen hyvänä. Mahdollisiin epäkohtiin reagoimme heti ja korjaustoimenpiteet teemme viipymättä.

Siivouspalvelun hinnat

Barodon tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja luotettavaa siivouspalvelua, emme kuitenkaan kaupungin halvinta hintaa. Huolehdimme siitä, että siivouspalvelumme laatu pysyy jatkuvasti hyvällä tasolla ja palvelu on asiakkaan tilauksen mukaista.

Kuulumme Espoon Yrittäjiin ja Luotettava Kumppani -ohjelmaan osoituksena halusta sekä kyvystä tuottaa vastuullista palvelua.

Ota yhteyttä

Valitse Barodon, kun haluat puhdasta jälkeä! Toimialuettamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja muu pääkaupunkiseutu.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Yhteystiedot

Barodon
Ristiniementie 26
02320
ESPOO
045 633 3223
info@barodon.fi
www.barodon.fi
Ristiniementie 26, ESPOO

Suosittele meitä

  • Yrittäjät Espoo
  • Luotettava Kumppani
  • Tilaajavastuu