Toimistosiivous Espoo

Ota yhteyttä

Puhtaat ja viihtyisät tilat antavat positiivisen ja luottavan kuvan yrityksessä vierailevalle ja samalla myös oma henkilökunta viihtyy. Säännöllinen toimistosiivous on tärkeä osa sen ylläpitoa. Siivous kannattaa jättää ammattilaisten käsiin, jotta omat työntekijänne voivat keskittyä varsinaisiin tehtäviinsä ja omaan ydinosaamiseensa. 


Barodon on tarjonnut asiakkailleen yksilöllistä ja laadukasta siivouspalvelua vuodesta 1992. Ydintoiminta-aluettamme ovat Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Henkilökunta

Barodonilla työskentelee tällä hetkellä työnjohdon lisäksi 20 koulutettua ja osaavaa alan ammattilaista. Työntekijämme valitaan tarkkaan ja heidän työhistoriansa ja luottotietonsa tarkistetaan. Tällä pystytään takaamaan, että toimistosiivous ja muut palvelumme ovat luotettavia ja turvallisia. Työntekijämme pitävät työstään, ovat sitoutuneita työhönsä, ja niinpä työtekijöiden vaihtuvuus onkin hyvin pientä. Työntekijöidemme ammattitaitoa ylläpidetään ja kehitetään säännöllisellä koulutuksella.

Toimistosiivous laadusta tinkimättä

Yrityksille suunnatuista siivouspalveluista yleisin on toimistosiivous. Tarjoamme yksilöllistä, yrityksellenne räätälöityä palvelua. Pyrimme sovittamaan siivouspalvelumme siten, että häiritsemme yrityksen omia aikatauluja ja rutiineja mahdollisimman vähän. Resurssimme riittävät huolehtimaan isoistakin toimitiloista varmalla ammattitaidolla. 


Aluksi toimitilat käydään järjestelmällisesti läpi, kirjataan pintamateriaalit, neliöt, mattojen lukumäärät, kalusteiden ja henkilökunnan määrät sekä kohteen mahdolliset erityispiirteet, jotka vaikuttavat siivouksen toteuttamiseen. Sitten kartoitetaan toimistosiivous Espoo -palvelun riittävä taajuus, joka voi olla yhdestä seitsemään kertaan viikossa. 


Näiden tietojen pohjalta voidaan laatia yksilöllinen palvelukuvaus sekä tarjous, jotka toimitetaan asiakkaan sähköpostiin. Tavoitteena on löytää sopiva ja joustava palvelukokonaisuus, jota on aina mahdollista muuttaa mieleiseksi.

Työntekijät

Toimistosiivouksen suorittaa aina samat henkilöt. Sairaspoissaolon tai loman ajaksi järjestämme sijaisen, jonka työnjohtomme esittelee henkilökohtaisesti ennen työn aloittamista. 


Toimistosiivoukseemme kuuluu normaali ylläpitosiivous, jonka yhteydessä lattiat lakaistaan ja imuroidaan, pinnat pyyhitään kostealla, roskakorit tyhjennetään ja wc-tilat pestään. Ylläpitosiivouksen lisäksi voimme tarjota erillisiä suursiivouspalveluja, kuten lattiapintojen peruspesuja ja vahauksia sekä ikkunanpesuja.

Ekologinen toimintamalli

Käytämme aina laadukkaita siivousvälineitä ja -koneita sekä mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ympäristömerkittyjä puhdistusaineita. Otamme myös vastaan toivomuksia pesuaineiden ja siivousvälineiden suhteen.

Toimistosiivous laadukkaasti

Siivouksessa tavoitteenamme on ylläpitää jatkuvaa hyvää laatua. Työnjohtomme on aina tavoitettavissa, ja yhteydenpito on luonnollisesti henkilökohtaista ja nopeaa. Työnjohto on aktiivisesti yhteistyössä työntekijöiden ja asiakkaan kanssa, jotta siivouspalvelun laatu säilyisi varmasti tasaisen laadukkaana. Mahdolliset poikkeamat korjataan nopeasti ja laatu palautetaan takaisin hyvälle tasolle. Tarvittaessa annamme lisäkoulutusta laadun varmistamiseksi.