Yrityssiivous Espoo - monipuolista osaamista

Ota yhteyttä

Barodonin yrityssiivous on palvellut asiakkaita vuodesta 1992 yksilöllisesti ja laadukkaasti Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Yrityssiivous kannattaa hoitaa säännöllisesti, koska siisti toimisto on yrityksen käyntikortti asiakkaille ja muille vierailijoille. 


Lisäksi ammattitaitoinen yrityssiivous lisää selvästi henkilökunnan viihtyvyyttä, ja viihtyvyys puolestaan auttaa keskittymään varsinaisiin tehtäviinsä ja omaan ydinosaamiseensa.

Yrityssiivous ja monipuoliset palvelut

Yrityssiivous järjestetään aina yksilöllisesti, asiakkaan kanssa sovittujen todellisten tarpeiden mukaan. Voit saada yrityksellesi siivouspalvelun helposti vaikka vain kertaluonteisesti tai sopia säännöllisistä ylläpitosiivouksen suorittamisesta 1–7 kertaa viikossa. 


Suunnittelemme yrityksesi siivouksen siten, ettei työ häiritse yritystoimintaasi tai aiheuta tarpeetonta keskeytystä. Siivoamme toimistotiloja, tuotantotiloja sekä ravintola- ja myymälätiloja. Yrityssiivouskuvauksemme sisältää lähes 30 siivottavaa tai tarkastettavaa kohtaa, lattiasta kattoon. Pesemme, puhdistamme, pyyhimme, tyhjennämme ja imuroimme.

Vahvuutemme

Yrityksemme yksinkertainen rakenne takaa sen, että asiakas saa aina ystävällistä, joustavaa ja yksilöllistä palvelua. Barodon on perheyritys, ja omistajapariskunta osallistuu edelleen käytännön siivoustyöhön ja tuntee hyvin asiakkaansa. 


Vuosien kokemus on tuonut ainutlaatuista ammattiosaamista sekä varmuutta ja kertoo pitkäjänteisestä ja laadukkaasta työstä.

Henkilökunta

Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä palveluesimiesten lisäksi 20 koulutettua ja osaavaa työntekijää. Työntekijämme ovat tarkkaan valittuja, ja heidän työhistoriansa ja taustansa on tarkistettu. Tällä pystytään takaamaan siivouspalveluidemme luotettavuus ja turvallisuus. 


Työntekijämme ovat sitoutuneita työhönsä, ja työntekijöiden vaihtuvuus onkin hyvin pieni. Työntekijöidemme ammattitaitoa kehitetään säännöllisillä koulutuksilla.

Keikkasiivous

Säännöllisten sopimussiivousten lisäksi suoritamme keikkasiivouksia, kuten rakennusten loppusiivouksia ja ikkunanpesuja. Puhtaat ikkunat vaikuttavat olennaisesti toimitilojesi ilmeeseen. Hyvin tehty ikkunanpesu vaatii huolellisen suunnittelun, aikaa ja huolellisuutta. 


Meiltä saat kaikenlaisten ja ‐kokoisten ikkunoiden pesut takuutyönä. Helpoin ja kustannustehokkain tapa varmistaa toimitilojenne yleinen siisteys on laadukas ja tehokas, jatkuvaan sopimukseen perustuva yrityssiivous.

Ekologinen siivouspalvelu

Käytössämme on aina laadukkaat siivousvälineet ja -koneet sekä mahdollisuuksien mukaan kotimaiset, ympäristömerkityt puhdistusaineet. Lisäksi otamme vastaan toivomuksia pesuaineiden ja siivousvälineiden suhteen.

Laatu

Tavoitteenamme on jatkuva siivouksen hyvä laatu. Palveluesimies on aina tavoitettavissa, ja yhteydenpito on luonnollisesti henkilökohtaista ja nopeaa. Työnjohto tekee läheistä yhteistyötä työntekijöiden ja asiakkaan kanssa varmistaakseen, että siivouspalvelun laatu säilyy jatkuvasti korkeana. Mahdolliset poikkeamat korjataan pikaisesti, ja laatu palautetaan takaisin hyvälle tasolle, ja tarvittaessa annetaan lisäkoulutusta.

Hinnat

Tarjoamme hyvää ja luotettavaa siivouspalvelua kilpailukykyisin hinnoin. Emme kuitenkaan lupaa kaupungin halvinta yrityssiivouspalvelua, sillä haluamme, että lupaamamme laatu on mahdollista toteuttaa ja asiakkaan tekemän tilauksen mukainen palvelu voidaan tuottaa myös pitkässä juoksussa.